Jonghaur Chia in het kort…

Allereerst zal ik me kort voorstellen, anders weet je natuurlijk niet met wie je te maken hebt. Zoals je al hebt doen vermoeden, mijn naam is Jonghaur Chia en ben geboren in 1988. Als persoon ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in IT. Van jongs af aan begon dat met old school HTML websites bouwen. Met die passie ben ik de opleiding Communicatiesystemen gaan volgen aan de Hanzehogeschool in Groningen. Vanuit daar, sinds 2011, is het allemaal gaan draaien en ben ik IT Ecommerce Specialist geworden. Anderen zien me ook wel als Product Owner.

In de afgelopen jaren heb ik mijn ervaring zeer divers opgedaan, ook in verschillende disciplines: klantenservice, inkoop, financieel, marketing, logistiek, retouren en meer. Ik weet daarom ook als geen ander wat er gevraagd wordt van een organisatie als het gaat om IT-vraagstukken samenhangend met processen.

Waar kun je zoal dan aan denken?

  • Retourproces verbeteren
  • Logistieke optimalisatie
  • Complete shop migratie, denk hierbij Magento 1 > Magento 2
  • PIM systemen
  • Conversieoptimalisatie
  • En zo zijn er nog veel meer voorbeelden…

Een aantal bedrijven die je voorgingen

1.

Simpel

Geen poespas, ik ben iemand die het simpel houd. Ook in mijn werk en daarom het ook niet moeilijker maak dan het is.

2.

Effectief

Het maximale uit je IT landschap door processen zo veel mogelijk te automatiseren. Daarmee zorg je voor het meeste effect!

3.

Doorontwikkelen

Durf door te ontwikkelen om zo je concurrentie voor te blijven. Hou het simpel en gebruik daarbij je gezonde verstand en dan kan er bijna niks mis gaan.

Process Analyse

Wil je je processen verbeteren, maar krijg je dit niet duidelijk in kaart? Ik kan je hier bij helpen, met deze analyse kunnen we kijken waar verbeterd in kan worden waarbij we de hoogste effect mee krijgen.

Migraties

Moet je systeem of meerdere systemen migreren? En heb je hier hulp bij nodig? Of zoek je iemand die dit compleet uit handen kan nemen? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met mij op.

Nieuwe / Innovatieve projecten

Begin je een nieuwe webshop en weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je iemand erbij hebben die ook kijkt op de lange termijn, zijn alle IT gerelateerd keuzes juist voor de komende jaren? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Data Driven

Data Driven hanteer ik als “standaard” in mijn werkzaamheden. Keuzes worden veelal op gevoel gemaakt, wat overigens niet slecht is, maar data driven keuzes maken is uiteraard beter.

Een overzicht van de IT systemen waar ik meegewerkt heb….

E-commerce Platform

icon-1@2x

Kan ik jou ergens mee helpen?

Neem vrijblijvend contact met op? Ook als het om een (digitale) kop koffie gaat!